luni, 11 ianuarie 2010

APA IN CONFORT CITY

In urma sesizarilor facute de diversi vecini pe forumul Softpedia-Domus, eu unul am ajuns la cncluzia ca astia isi bat joc de noi. Si, ori nu vor , ori nu pot, ori nici nu pot si nici nu vor sa ne asigure apa la calitatea de "menajera". Nu ne dorim sa o bem dar, am vrea macar sa ne spalam fara scarba, frica, etc.
ASTFEL, PROPUN SA NU MAI PLATIM APA SI SERVICIILE ADIACENTE ( STATIE DE POMPARE SAU DUMNEZEU STIE CE O MAI IMPLICA).

NE SPUN MANDRI PE MAIL CA AU IMBUNATATIT CALITATEA APEI SI NE ARATA NISTE CERTIFICATE DE CALITATE LUATE PE SPAGA.

Ne cred prosti ori suntem?

Hai sa facem diferenta si, daca suntem, platim in continuare si fluieram ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.
Daca nu suntem si doar Domusul are aceatsa parere despre noi, hai "mai draga" sa luam atitudine si sa facem ceva.
Ma risc eu sa reprezint comunitatea aceasta in fata vorbitorilor de "limba frumoasa" de la Domus. Stiu sa vorbeasca misto, respectos, sunt foarte dulci. La fel si bubele pe care o sa le facem de la apa asta.

decuadi@yahoo.com - Adeziunea pentru incercarea de a schimba ceva cu privire la apa

Daca ne lasam, lor le merge inainte cu manevrarea asta. Gradinita, farmacie, pod peste Dambovita (mai repede peste Dunare).

Oricine poate face un Word sau un mail cu numele, telefonul si cateva cuvinte despre apa. Le strang si comunic pe forum data in care stabilesc intalnire cu ei. Dar imi trebuie mai multi alaturi (pe mail macar).
SUCCES !!!

6 comentarii:

  1. UN MAIL PRIMIT DE LA PRIMII "ADERENTI"

    Salut!
    Eu sunt pentru neplata facturii la apa mai ales ca ei au promis ca daca nu o sa rezolve pana in noiembrie vor face "zero" factura pe decembrie.
    Ma mai gandesc la un aspect. De ce mai platim paza daca in complex intra masini care nu au loc de parcare? Ar fi mai putine probleme cu locurile de parcare ocupate aiurea sau cu cei care parcheaza in fata scarilor daca nu s-ar intra ca pe bulevard.
    In plus, la o sedinta dinaintea infiintarii asociatiei, cei de la Domus au cerut parerea locatarilor in privinta montarii unor stalpisori care sa faca imposibila parcarea in fata scarilor. Si se ajunsese chiar la concluzia ca pot fi montati niste stalpi rabatabili, care sa permita la o adica parcarea unor masini care aduc bagaje, sau ma rog, alte cazuri deosebite, cu cheia la portar, etc.
    Solutii ar fi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alt mail primit:
    Salut,

    Locuiesc in bl. 6, sc. X, ap. XX si sustin acest demers. Am un baietel de 3 ani si 6 luni, chiar nu vreau sa ma joc cu sanatatea lui (ma refer la spalat, nu la gatit sau baut). Nu mai spun ca la sedinta care s-a tinut la grupul de pompare, reprezentantii Domus au spus ca daca nu remediaza problema pana la data de 1 Decembrie factura pt. apa va avea discount 100%, lucru care nu s-a intamplat. Si chiar daca se intampla asa problema tot nu era rezolvata, ideea e ca nu vrem reduceri, vrem apa. CC

    Hai ca se poate, 2 mailuri in 1 ora. TREBUIE SA FIM MAI MULTI. ADI

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, Adi,

    Ai dreptate apa este infecta. Stiu ca la intalniri s-au laudat ca termina aceste lucrari pana in noiembrie 2009, apoi decembrie 2009 si au promis ca daca nu termina nici atunci, nu vom mai plati apa deloc.



    Adresa mea este: bloc 4, scara A, etj.x, apt.xx.



    Apa nu este potabila, este galbena si lasa urme pe cada. La mine nu a mirosit decat in urma cu o luna. Cateodata curge rugina.
    M.U.

    RăspundețiȘtergere
  4. From: doaga radu
    Subject: Buletin analiza apa
    To: tehnic@domusstil.ro
    Cc: office@domusstil.ro, ancuta.ionescu@domusstil.ro
    Date: Friday, December 11, 2009, 1:27 PM


    Buna ziua,

    Urmare a informarii dvs din data de 15.09.2009 referitoare la problemele de calitate a apei precum si a ofertei dvs cu reducere de 50% pana la data de 15.11.2009 va solicit transmiterea buletinelor de analiza incepand cu 01.12.2009 care sa ateste faptul ca se respecta Parametrii de calitate ai apei potabile.

    In cazul in care apa este in continuare nepotabila va reamintesc promisiunea Dnei Ancuta Ionescu , la sedinta din data de 03.11.2009 :"problema cu apa, de care raspunde Domus 100%, se va rezolva pana la 1 decembrie, in caz contrar factura la apa pe decembrie si ianuarie va beneficia de discount de 100%" .


    Astept raspunsul Dvs,
    Cu stima,
    Radu DOAGA

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai ca incepem sa ne miscam. Multumim Guessadicted. Si multumim tuturor celor care isi parasesc 5 minute macar confortul personal i odihna, pentru a face ceva ( tot pt noi... )


    Nume:
    B.I./C.I.:
    Imobil nr.: Bl. Sc. Apt. - CONFORT CITY

    Observatii referitoare la calitatea apei: murdara, culoare galben-maronie, inutilizabila ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
    Observatii/nemultumiri legate de administrarea complexului:
    Momentan nu locuim in complex, nu ne putem pronunta …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
    Chestionar:
    1. Sunteti de acord cu plata apei in conditiile actuale?
    DA NU x
    2. Cum considerati administrarea complexului pana acum? (pe o scara de la 1 la 10)
    1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



    DATA SEMNATURA

    RăspundețiȘtergere